Deelnemers aan het woord

Feedback van deelnemers

‘Veel van de dingen die je kunt tellen, tellen niet. Veel van de dingen die je niet kunt tellen, tellen pas echt’ –  Albert Einstein

Aanbevelingen

Coachingskandidaten

Danny: Lisa is zeer gedreven en enthousiast met een vriendelijke benadering waardoor je je meteen thuis voelt en ze geeft je telkens opnieuw de ruimte om zelf te ontdekken en te experimenteren.

Jolanda: Ik vind je een open en warme vrouw die haar kwetsbaarheid durft te laten zien, in volle aandacht bij de ander kan zijn en hele speelse en verhelderende vragen kan stellen.

‘Lisa is een persoon bij wie ik me gelijk op mijn gemak voelde. Ze gaf me het vertrouwen om mezelf vanaf het begin bloot te geven waardoor we snel grote stappen vooruit konden maken. Haar prettige manier van begeleiden heeft er toe geleid dat ik vaak zelf antwoord kon geven op de vragen die ik had waardoor ik er in mijn dagelijkse leven gelijk profijt van had en nog steeds heb. Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om haar als coach in vertrouwen te nemen’ M te A (2010)

Mijn behoefte was om beter te communiceren met andere mensen en stress bij mijzelf weg te nemen, daar hebben we het samen in veel sessies over gehad en ik vind dat we een hele goede stap hebben gedaan. Ik vind dat ik ruimer ben gaan denken de afgelopen periode, gaan inzien wat mijn inbreng is en wat de mogelijkheden zijn van anderen en daar goed mee om te gaan en het optimale eruit te halen. Ik ben heel blij dat ik de coaching van Lisa heb gehad, ik heb er vanaf het begin profijt van en denk dat dat nog lang zo zal blijven. Ik zie veel dingen nu anders in en dat geeft veel vertrouwen, ik kan nu gewoon verder en kan dingen laten gebeuren die gaan zoals ik prettig vind. N te Z

Deelnemers aan diverse trainingen:

Leon: Lisa is een vakvrouw in hart en nieren

Ine: Lisa weet meteen een gezellige open sfeer neer te zetten, ze kan goed luisteren, improviseren, iemand een spiegel voorhouden en ze laat niemand ontsnappen.

Els: Ik vind Lisa een energieke aanpakker, die snel wil en weet te schakelen, volhardend, doelgericht en daardoor met creativiteit oplossingen weet te creëren.

Jozef: Ik zie Lisa als een zingende vogel, zowel van binnen als van buiten.

 

NCOI cursisten

Lisa is een geweldige lerares, motiverend, stimulerend en inspirerend.

Lisa Stevens is een geweldige docent, veel praktijkervaring en veel kennis van zaken.

Lisa weet heel boeiend te vertellen en daarbij je aandacht te trekken en behouden. Gaat goed in op reacties vanuit de groep. Heel rustig wat ook rust en vertrouwen uitstraalt over de groep. Het zou prettig zijn als we Lisa Stevens nog vaker als docent krijgen toegewezen.

Lisa is een zeer inspirerende lerares. Ze heeft mij en de groep met veel aandacht door het POP proces heen begeleid.

 

Feedback Vrouwenwoensdag

Op het thema:
Heel bijzonder. Eye opener, heb mijn levenspad gevonden
Zeer leerzaam. Ervaringen, worstelingen met elkaar delen brengt je op ideeën
De avond vond ik geweldig, interessant, nieuwe mensen ontmoeten, openheid
Ik vond het een heerlijke inspirerende rijke avond.
Eindeloos, eindelijk tijd voor mezelf

Op de coach:

  • Echte professional
  • Zeer boeiend, levendig en inlevend, bij ieder persoon, sterke vragen stellen die je aan het denken zetten
  • Geweldig mens, voelde me meteen op mijn gemak door het gemak waarmee zij de avond leidde.
  • Open, eerlijk, gelijkwaardig, gezellig
  • Ruimtegevend, vormgevend, stimulerend
  • Heerlijk open en zichzelf

<< terug