De Atalanta aanpak

De atalanta aanpak

Atalanta geeft vorm aan de toekomst.

‘Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien’

Atalanta begeleidt individuen en organisaties bij het (her)ontdekken van hun kwaliteiten. Onze bijdrage bestaan uit het stimuleren van bewustwording en het trainen van vaardigheden zodat gedragsverandering tot stand kan komen. Eigen verantwoordelijkheid nemen staat centraal. Zo kunnen deelnemers ook na training en coaching zelfstandig blijven werken aan het vergroten van hun persoonlijke effectiviteit. Atalanta stimuleert en faciliteert dit leerproces op geheel eigen wijze; een wijze die zeer succesvol blijkt te zijn. Werken aan een optimale samenwerking tussen mens en organisatie is geen loze kreet, maar Atalanta geeft daar concreet vorm aan. Tijdens het kennismakingsgesprek proberen we steeds de vraag achter de vraag te achterhalen. Een goede probleemanalyse is essentieel om een goed resultaat neer te kunnen zetten. Dat betekent dat er soms een ander advies wordt gegeven dan waarom gevraagd wordt. Wij gaan voor een duurzaam resultaat en als wij daaraan een bijdrage kunnen leveren is dat mooi, maar als dat niet kan, geven wij dat ook aan. Dan bevelen wij u graag een van onze collega’s aan die in ons netwerk zitten.

Als blijkt dat training, coaching of loopbaanadvies een oplossing kan zijn voor het gestelde probleem, doen wij geheel vrijblijvend een voorstel. In dat voorstel is ook aandacht voor verankering van het geleerde in de praktijk, nadat wij weer van het toneel verdwenen zijn.

Op het gebied van leren op de werkplek, ontwikkelen, veranderen en gezond en vitaal  personeelsbeleid heeft Atalanta een uitgebreide ervaring en zijn wij een uitstekende gesprekspartner.

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Atalanta voor geïnspireerd leven en werken.

<< terug