Wandel coaching

Wandelcoaching

Atalanta geeft vorm aan de toekomst

‘Wandelen is de haast uit je hoofd lopen en kijken wat er overblijft’ Henri Smits

In een natuurlijke omgeving kom je makkelijker tot rust en in contact met jezelf. Wandelen in de natuur helpt mensen om de stilte (terug) te vinden in hun soms onophoudelijke gedachtestromen.

De combinatie van coachen, in beweging zijn en de natuur vormt een mooi en krachtig concept, omdat je al je zintuigen gebruikt; je ziet, hoort, voelt en ervaart.

De natuur werkt in dit opzicht erg rustgevend en mensen zullen daardoor beter in staat zijn te luisteren naar hun innerlijke gevoel. Daar waar eigenlijk alle antwoorden op je vragen te vinden zijn.

Tijdens een wandeling is de vraag van de cliënt letterlijk in beweging. Het is een fijne en ontspannen manier om een vraag te onderzoeken en het antwoord te vinden. Stap voor stap kun je tijdens één of meerdere wandelingen een helder beeld krijgen van je situatie. Het zet processen letterlijk en figuurlijk in beweging!

Bij wandelcoaching duren de gesprekken meestal wat langer (2,5 uur)en daarom zijn er vaak minder ontmoetingen nodig en kan een coachingstraject relatief snel weer worden afgesloten. Je kunt een afspraak maken voor een losse wandeling, een korte serie of een doorlopende afspraak om op regelmatige basis een wandeling te maken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Atalanta voor geïnspireerd leven en werken

<< terug