Loopbaan Advies - Atalanta Training

Loopbaanadvies

Atalanta geeft vorm aan de toekomst

Moeten is een last. Willen geeft energie. Kiezen heeft consequenties.

Je hebt een leuke baan en toch voelt het niet goed, je mist iets. Je dacht dat dit de baan van je leven was en nu ga je elke dag met tegenzin naar je werk. Je hebt door welke reden dan ook geen werk meer en je wilt op zoek naar een nieuwe uitdaging. Allemaal redenen om eens met een loopbaanadviseur te gaan praten. Je bent van harte welkom. Want welke droom je ook droomt, elke droom heeft het recht om tot leven te komen.

Durf te leven
Durf te dromen
Durf je leven te dromen
En durf je droom te leven
(Bep Stevens 1995)

Mijn visie op loopbaanbegeleiding:

  • Je hoeft niet te veranderen, maar ga je talenten gebruiken.
  • Wensen zijn voorbodes van wat waarheid kan worden.
  • Je kunt niet goed worden in iets wat je niet leuk vindt.
  • Het is nooit te laat om te worden wat je had willen worden.
  • Succes is: doen wat je het liefst doet.

In een aantal gesprekken, meestal tussen de 6 en 8, proberen we hoofd en hart met elkaar te verbinden. Hiervoor hebben we een heel aantal verschillende methodieken tot onze beschikking, van het schrijven van een biografie, samen wandelen in de natuur tot het invullen van een beroepentest. Afhankelijk van jouw vraag en jouw persoonlijkheid kijken we wat het beste bij je past om antwoord te vinden op de vraag die jij jezelf stelt. Atalanta, voor een optimale samenwerking tussen hoofd, hart en ziel.

Kijk in de agenda voor de trainingen De baan die bij je past, Van wens naar werkelijkheid en Welke vlinder schuilt er in jou?

Daarnaast is het ook mogelijk om loopbaanbegeleiding op afstand te krijgen via de mail. In 8 weken tijd kun je snel, thuis, wanneer het jou uitkomt, ontdekken wat je echt wilt. Elke week krijg je opdrachten. De opdrachten stuur je in en worden becommentarieerd. Ik zal je uitdagen de diepte in te gaan en daarvoor gebruik ik diverse methodieken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Atalanta voor geïnspireerd leven en werken.

<< terug