Wat zegt een cijfer als evaluatie van een training?

Evalueer jij ook steeds je trainingen? En hoe vind jij het cijfer dat je krijgt? Ben je daar tevreden over, baal je er van, ga je twijfelen aan jezelf? Wat zegt zo’n cijfer nu eigenlijk? Misschien niet zo heel veel als het om 1 training gaat. Maar als dat cijfer geldt voor 1 soort training (twee daagse training voor werkplek- stagebegeleiders in de zorg omtrent competentiegericht opleiden, begeleiden en beoordelen) , gedurende meer dan 20 trainingen verspreid over twee jaar, verspreid over verschillende organisaties steeds gemiddeld hoger is dan een 9.5, ja dan zegt een cijfer misschien toch wel iets.Ik mag mezelf de trotse eigenaar noemen van deze geweldige cijfers.  Ik geniet van het trainen, van het proces, van het faciliteren van bewustzijnsverruiming, van het mensen zien groeien, van het mensen in hun kracht brengen. En ik geniet naderhand van de feedback die ik daarop krijg. Door mijn enthousiasme inspireer ik anderen en hun feedback inspireert mij weer. Een geweldige positieve leer- bloei – groei spiraal voor alle betrokkenen. Meer weten? lisa@atalanta-training.nl

 

Iedere keer opnieuw kijk ik naar het cijfer en de feedback; wat kan ik beter doen?

Comments are closed.