Bep & Fatima

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Atalanta geeft vorm aan de toekomst.

Jouw wereld is zo ruim als jij kan denken. – De Dijk – songtekst

Bij maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) neemt een bedrijf de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Het bedrijf maakt bewuste keuzes om een balans te bereiken tussen
People, Planet en Profit. Bedrijven kunnen zelfs nog een stapje verder gaan en zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu. Nu en in de toekomst.

Daarom gaat Atalanta milieubewust om met materialen en investeert Atalanta in mensen die het minder goed hebben. Toen ik voor mezelf begon wilde ik niet alleen maar bezig zijn met profit maar ook op een andere manier investeren in mensen. In 2007 is Atalanta een vrijwilligersproject gestart, gratis coachen voor en door vrouwen, onder de naam Arnhaar. Dit project is in 2011 voortgezet onder de naam Bep&Fatima. In 2011 heb ik het stokje als projectleider overgedragen en ik ben nu nog verbonden als één van de professionele coaches die gratis hulp biedt aan vrouwen die zich wel willen ontwikkelen maar daarvoor niet de mogelijkheden hebben. Prachtig om, te doen.
Neem een kijkje www.Bep&Fatima.nl

Wil je meer weten? Neem dan contact op.

Atalanta voor geïnspireerd leven en werken.

<< terug