Atalanta viert feest

 

Atalanta viert feest

1. Feest. Over 1 maand bestaat Atalanta 10 jaar.  Dat vieren we met 10% jubileumkorting!

Op 6 juli 2006 ben ik met Atalanta-training begonnen met de vlinder als symbool. Atalanta de naam van een vlinder stond en staat nog steeds voor het ontpoppen van mens en organisatie. Een mooie metafoor.  Het logo met de vlinder in stippen is ontworpen door Hans, mijn man, mijn steun en toeverlaat die mij in de eerste jaren waar hij kon ondersteund heeft.  Niets was hem te veel. Hans is in juli 2014 gestorven. Atalanta ging door. Atalanta gaat door.

Deze mijlpaal wil ik niet zo maar voor bij laten gaan. Ik wil al mijn klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij mij de afgelopen jaren geschonken hebben, dat ze in mij gelooft hebben.  En ik hoop dat ze dat zullen blijven doen. Ook wil ik familie en vrienden bedanken voor wie ze zijn en wat ze voor mij gedaan hebben in goede en slechte tijden.  In kleine kring gaan we dit jubileum ook vieren.

Bij een feest hoort een cadeau.  Alle trouwe klanten krijgen eenmalig 10% jubileumkorting bij één volgende opdracht mits deze geplaatst wordt in mijn 10e jaar. Alle nieuwe klanten krijgen 10% jubileumkorting bij een opdracht geplaatst in de maand juli 2016. Op naar de volgende 10 jaar! Ik zal in dit tiende jaar 10x een bericht plaatsen waarin ik terugblik en vooruitkijk.

En dit bericht mag gedeeld worden :)

Comments are closed.